Search Posts

Чебер духмяний

Чебер духмяний це рослина невеликого зросту, вона має свіжий аромат. Листя чаберу або чеберу використовують як приправу до м’яса, риби, салатів, борщів, а також як спеції до огірків та помідорів маринованих та інших.

Сіяти чебер духмяний треба ранньою весною а також несильно прикрити перегноєм. Після того, як ми посадили цей наш овоч чи рослину, вона зійде вже через 14 днів. Коли духмяна рослина починає цвісти, листя можна зрізати для вживання у їжу.

купити бетономішалку б у

Останні врожаї збирають вже у вересні, і листя стає коричневим. Коли чебер духмяний зрізають, то починають підсушувати, потім треба зв’язати в пучки і досушити в якомусь приміщенні до кінця.

Напишіть відгук